De Panasonic Body Trimmer is een mooi apparaat qua vormgeving. Hij ziet er stevig uit (voelt ook zo), en ligt lekker in de hand. De bewegingen gaan erg soepel met dit ontwerp
Qua trim resultaten ben ik erg tevreden. Als je geen extra kop erop doet trimt hij lekker strak, en je hoeft maar 1x over de plek heen te gaan. Perfect voor moeilijk te bereiken plekjes. De beschermende kop is handig voor gevoelige plekjes. Zo is de kans op wondjes echt miniem. Maar zelfs zonder dat stuk vond ik het al prima werken. De trimkoptukken werken prima, maar logischerwijs iets minder makkelijk. Dan moet je wel vaker over een oppervlak, maar het gaat gemakkelijk en toch best snel.
Ik heb het niet onder de douche geprobeerd maar het is voor het afspoelen in ieder geval fijn dat het kan. Ik vind wel dat je te weinig echt trim opties hebt, namelijk alleen glad, 3mm of 6mm. Opzich is 6mm een prima lengte als langste, dus het maakt niet heel veel uit.
Het apparaat is erg hygiënisch, vooral aangezien je hem goed kunt schoonmaken net het borsteltje en het middeltje wat je erbij krijgt. Daarnaast heb je nog een mooi opbergzakje.
Ik ben dus erg tevreden en raad hem zeker aan!
Pluspunten
- Ligt lekker in de hand
- Trimt snel